AKKERBOUW

Van Peperstraten Group: al vijf generaties een Flakkees familiebedrijf

Lees verder

bemiddeling

Persoonlijke en discrete bemiddeling bij de aankoop en verkoop van agrarische bedrijven, grond en kavels.

Lees verder

ontwikkeling

Veelzijdige ontwikkeling van projecten, zoals het 100% duurzame totaalconcept Greenpoint®

Lees verder

ontwikkeling

Van Peperstraten Group treedt op als projectontwikkelaar voor woningbouw, industrie en recreatie. Onze aanpak kenmerkt zich door samenwerking met burgers, overheden, de industrie, het bedrijfsleven en de wetenschap. We verkennen voor elke locatie de mogelijkheden en de wensen die leven in de omgeving. Vervolgens baseren we ons voor de exploitatie van een project op uitvoerig marktonderzoek. Als projectontwikkelaar nemen we het initiatief en verbinden we verschillende partijen met elkaar. We voeren gesprekken en onderhandelingen en zorgen uiteindelijk voor de verkoop.

Greenpoint

Greenpoint®

Een van de projecten in ontwikkeling is Greenpoint® Holland-Zeeland. Een uniek totaalconcept waar landbouw, technologie en innovatie samenkomen om energie te produceren met natuurlijke middelen zonder schadelijke afvalstoffen. Op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee komt een tankstation met alternatieve brandstoffen dat gekoppeld is aan onze bewaarschuur van de toekomst. Tijdens de voorbereiding van dit project deden we uitgebreid onderzoek naar de verkeersstromen.

Greenpoint® locaties gezocht

Inmiddels zoekt de Van Peperstraten Group door heel Nederland naar geschikte Greenpoint-locaties. Uitgebreid onderzoek naar verkeersstromen leert dat de ideale plaats voor een Greenpoint® veel vrachtverkeer combineert met de nabijheid van grote wijken en steden. Juist door alternatieve brandstoffen op deze drukke punten beschikbaar te maken kan het verkeer binnen en rond steden verduurzamen. Ziet u mogelijkheden voor een Greenpoint®  in uw gemeente? Neem dan contact

neem contact op

Lees meer over Greenpoint®

windmolenpark Oostflakkee

Van Peperstraten werkt samen met diverse partijen om het eiland Goeree-Overflakkee verder te verduurzamen. Er zijn voorbereidingen getroffen om het aantal windmolens uit te breiden in het voormalige Oostflakkee. Hierdoor zullen nog meer huishoudens kunnen genieten van duurzame energie.

img5

Projectontwikkeling

In samenwerking met Estate Invest heeft Van Peperstraten bemiddeling een schetsplan ontwikkeld voor de Heerenpolder, welke ten zuiden van Oude-Tonge is gelegen. In het plan wordt voorzien in een kwalitatieve opwaardering voor de gehele dorpskern alsmede een verscheidenheid aan woningen en recreatieve voorzieningen. Ook zullen er ligplaatsen voor sloepjes en tal van andere watersportfaciliteiten worden gecreëerd. Door de aanleg van waterbalkons, fietspaden, afgewisseld met streekeigen cultuurbeplanting ontstaat een multifunctionele, fraaie en duurzame overgang van de dorpskern naar de achterliggende polder. Realisatie van het plan leidt tot een kwaliteitsslag voor de dorpskern Oude-Tonge en ontstaat er een betere samenhang met het dorpscentrum.